Te huur : Appartement Jan Wolkerslaan 175 in Diemen

€ 3.840,- per maand

Stap binnen in dit prachtige penthouse, gelegen op een steenworp afstand van een scala aan voorzieningen en faciliteiten! Dit appartement is een ware blikvanger vanwege de ruimte, het uitzicht en de moderne afwerking.

INDELING
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een hal die toegang biedt tot het toilet, de trap naar de bovenverdieping en een zeer ruime woonkamer. De woonkamer is een heldere en lichte ruimte met een open keuken, voorzien van verschillende inbouwapparatuur. Er is voldoende ruimte voor een gezellige zit- en eethoek, en vanuit hier heb je directe toegang tot verschillende terrassen rondom het appartement, perfect om buiten te zitten.

Op de bovenverdieping vind je drie ruime slaapkamers, twee badkamers en extra terrassen aan beide zijden.

OMGEVING
Het appartementencomplex is gunstig gelegen, met allerlei voorzieningen op loopafstand, zoals winkels, sportfaciliteiten, restaurants, cafés en scholen.

De bereikbaarheid is uitstekend, met het nabijgelegen station Diemen Zuid en diverse busverbindingen. Bovendien zijn snelwegen zoals de A1, A2 en A10 gemakkelijk te bereiken, waardoor je snel in Amsterdam en andere locaties bent. En voor natuurliefhebbers ligt het Diemerbos dichtbij, een heerlijke plek om te wandelen en te genieten van groen.

In de nabije toekomst worden nog meer voorzieningen toegevoegd, zoals een kinderdagverblijf, basisschool, speelplaatsen en een park. Kortom, een centrale locatie met uitstekende bereikbaarheid en alle gemakken binnen handbereik.

Voor groen-liefhebbers en (hard)lopers, is het Diemerbos vlakbij. Een geweldige plek om te ontspannen, wandelen met de hond of een rustig moment te beleven te midden van de natuur. Het is hier centraal gelegen en makkelijk bereikbaar.

KENMERKEN:

Huurovereenkomst:
Onbepaalde tijd minimaal één jaar

Parkeren:
Holland Park is een autoluwe wijk in Diemen, met blauwe parkeerzones. Onder het complex ligt een parkeergarage, waarvan de afname van (tenminste) één parkeerplaats verplicht is. De huurprijs van de parkeerplaats is niet inbegrepen in de huursom.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

Interesse in deze huurwoning?

CONTACT OF BEZICHTIGING

Geen brochure beschikbaar

Deel via

Kenmerken van Jan Wolkerslaan 175 , Diemen

+ toon - minimaliseer alle kenmerken

Meer informatie over deze woning

  • Wil je periodiek onze nieuwsbrief met inspiratie en tips ontvangen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant

Jan Wolkerslaan 297 , Diemen

156 m2, 3 slaapkamers, € 3.010,- per maand

>

Jan Wolkerslaan 639 , Diemen

159 m2, 4 slaapkamers, € 3.016,- per maand

>