Te huur : Appartement Jan Wolkerslaan 639 in Diemen

€ 3.016,- per maand

Dit moderne appartement, gelegen in het levendige Holland Park, een populaire nieuwbouwwijk waar het stadsleven en comfortabel wonen samenkomen.

INDELING
De royale hal geeft toegang tot alle kamers, waaronder een uitnodigende woonkamer met open keuken voorzien van hoogwaardige apparatuur. Stap naar buiten op het ruime terras van meer dan 32 m2 en geniet van buitenruimte voor ontspanning.

Met maar liefst drie ruime slaapkamers variërend van circa 17 m2, 9 m2 en 15 m2, zal je aan ruimte geen gebrek hebben.

Twee badkamers, elk met inloopdouche en wastafel, verhogen het comfortniveau. Daarnaast zijn er twee aparte toiletten, omdat gemak altijd welkom is, zowel voor jou als voor je gasten.

LIGGING
Dit appartementencomplex is strategisch geplaatst, met alle gemakken binnen handbereik. Winkels, sportfaciliteiten, restaurants, cafés en scholen liggen allemaal op een steenworp afstand.

Voor je dagelijkse boodschappen zijn winkelcentra “Kruidenhof” en “Diemerplein” op loopafstand, terwijl het Arena-gebied met zijn bioscoop, concertzalen en Johan Cruijff Arena in de buurt liggen.

De bereikbaarheid? Fenomenaal. Het nabijgelegen station Diemen Zuid en verschillende buslijnen, waaronder bus 44, 287 en 757, maken reizen kinderspel. En als kers op de taart zijn de snelwegen A1, A2 en A10 makkelijk te bereiken, waardoor je binnen no-time in Amsterdam bent.

Een kinderdagverblijf, basisschool, drie speelplaatsen en een park worden binnenkort toegevoegd. En voor de natuurliefhebbers en (hard)lopers is het Diemerbos dichtbij, een groene oase om te ontspannen of te wandelen.

Een uitzonderlijk centrale en aangename locatie met een goede bereikbaarheid die je dagelijks gemak aanzienlijk vergroot.

KENMERKEN:

Huurovereenkomst:
Onbepaalde tijd minimaal één jaar

Aanvarding:
Per direct.

Parkeren:
Holland Park is een autoluwe wijk in Diemen, met blauwe parkeerzones. Onder het complex ligt een parkeergarage, waarvan de afname van (tenminste) één parkeerplaats verplicht is. De huurprijs van de parkeerplaats is niet inbegrepen in de huursom.

Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.

Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

Interesse in deze huurwoning?

CONTACT OF BEZICHTIGING

Geen brochure beschikbaar

Deel via

Kenmerken van Jan Wolkerslaan 639 , Diemen

+ toon - minimaliseer alle kenmerken

Meer informatie over deze woning

  • Wil je periodiek onze nieuwsbrief met inspiratie en tips ontvangen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant

Jan Wolkerslaan 297 , Diemen

156 m2, 3 slaapkamers, € 3.010,- per maand

>