Te huur : Appartement Blekersveld 1 in Santpoort-zuid

nieuw
€ 1.400,- per maand

*** Kijk voor alle informatie en inschrijfformulier op www.hurenopblekersduin.nl ***

Uniek nieuwbouwproject tegen de grens van Bloemendaal, tussen Santpoort-Zuid en de historische duinenrij van Blekersduin. Deze plek werd al vroeg in de Gouden Eeuw geschilderd, maar verdient ook nu uw volle aandacht.

De verhuur van de 22 appartementen is van start gegaan! De inschrijving loopt tot 8 juni!

De appartementen hebben zichtbare klasse die past in deze omgeving, maar die dankzij het hoge afwerkniveau tevens thuishoort in deze moderne tijd.

Blekersduin is een bijzondere locatie, direct aan de rand van Bloemendaal. In 1570 stonden hier veel blekerijen waarmee Santpoort-Zuid uitgroeide tot een fameuze blekersgemeenschap.

Uitgestrekte grasvelden lagen vol linnen lakens, kleding, garen en wol. Dankzij de felle zon, zuurstofrijke lucht en het heldere duinwater werd alles extra schoon en helder. Een prachtig beeld, dat zelfs vereeuwigd werd door Jacob van Ruisdael, een van de belangrijkste schilders uit de Gouden Eeuw.

Tegenwoordig ligt dit heerlijke bos- en duingebied aan uw voeten. Met alle nodige voorzieningen op steenworpafstand. Om de hoek uw supermarkt, op 5 minuten loopafstand een NS-treinstation en in uw directe omgeving diverse sportfaciliteiten, zoals een hockeyclub, golfbaan, cricketveld en tenniscomplex.

Dankzij de nabij gelegen uitvalswegen bent u ook met de auto snel onderweg. Even naar de stad? Amsterdam bereikt u in een half uur. De binnenstad van Haarlem bereikt u al binnen 15 minuten. En in diezelfde tijd bereikt u ook het Bloemendaalse strand voor een heerlijke strandwandeling.

Foto’s en plattegronden zijn ter indicatie, hier kunnen geen rechten aan verleend worden.

Interesse in deze huurwoning?

CONTACT OF BEZICHTIGING

Geen brochure beschikbaar

Deel via

Kenmerken van Blekersveld 1, Santpoort-Zuid

+ toon - minimaliseer alle kenmerken

Meer informatie over deze woning

  • Wil je periodiek onze nieuwsbrief met inspiratie en tips ontvangen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant

Haarlemmermeerstraat 65, Amsterdam

64 m2, 2 slaapkamers, € 1.650,- per maand

>

Zuider Emmakade 45, Haarlem

65 m2, 1 slaapkamers, € 1.250,- per maand

>